Familieportret

Net geen 2 maanden geleden had ik een afspraak voor een familieportret. Het was een cadeautje voor pa & ma en het moest natuurlijk nog een verassing blijven. Ondertussen zijn de foto’s cadeau gegeven en kan ik ze ook gebruiken voor op mijn blog.

Pas op het laatste moment hadden we een locatie afgesproken. Het was de Korenbeurs in Schiedam geworden. Een totaal onbekend gebouw voor mij, dus van een echte voorbereiding was geen sprake. Eenmaal op locatie aangekomen werd ik getrakteerd op een mooi ouderwets pand. Na een paar rondjes erom heen gelopen te hebben en binnen gekeken te hebben naar de mogelijkheden, was het deze dag het beste om binnen te fotograferen.

Gewapend met een aantal LP160’s ben ik opzoek gegaan naar een mooie achtergrond en geschikte instellingen. Niet veel later konden we aan de slag.

Het was af en toe wel een uitdaging om de aandacht van de kleinste erbij te houden. Gelukkig hielpen de broers elkaar door de shoot heen. Na de groepsfoto’s natuurlijk nog wat individuele portretten geschoten van de jongens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s