Koninginnedag 2012

Koninginnedag stond dit jaar zoals gewoonlijk in het teken van de muziek. Als speler bij een muziekvereniging weet ik niet beter dan dat je op deze dag gezellig met je vereniging op stap bent en je hobby uitoefent. Dit jaar iets anders dan andere jaren omdat ik zelf geen spelend lid meer ben. Maar ik was de gehele dag bezig met het fotograferen van de muziekvereniging.

In de ochtend was er eerst een concert in het centrum van Hilversum, daarna snel door naar Zoetermeer voor een streetparade en een taptoe.
Een concert is meestal wel makkelijk te fotograferen, zolang het weer meewerkt kan ik op mijn gemak kijken en op zoek gaan naar een paar leuke foto’s. De streetparade was (zoals bijna elke streetparade) een drama om te fotograferen. Je krijgt al snel alleen maar dezelfde foto’s en je hebt het veel te druk met uitkijken dat je niet omvergelopen wordt door het publiek. Dat is dus niet echt mijn ding. Op de taptoe kon ik naar hartelust fotograferen. Ik had met de organisatie afgesproken dat ik de hele taptoe zou fotograferen en ik had een mooi plekje bij de voorlijn veroverd waarvandaan ik op mijn gemak alle korpsen op de foto kon zetten.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s